Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، کسری حسنی دوشنبه در آیین ایران جلوه گاه فرهنگ جهان که در خانه موزه سیمین و جلال برگزار شد، اظهار کرد:  این نهاد شهری سابقه ۲۷ ساله در توسعه زیر ساخت های دارد که رویکرد جدید این نهاد در توسعه و بهره برداری اقدامات خوبی را انجام دهد.

وی با بیان اینکه یکی از برنامه های این نهاد اجرای مرحله شبکه خانه موزه ها تا پایان سال ۱۴۰۱ خواهد بود، گفت: با انجام طرح گذر حکمت به نوعی فرصت خدمت به شهروندان را ارائه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین نایب رئیس انجمن خوشنویسان ایران در این مراسم با بیان اینکه اقدامات خوبی از طریق یونسکو و وزارت میراث فرهنگی در راستای حفظ این هنر اصیل کشور شده است، گفت: هنر خوشنویسی با همه مشکلات و دیجیتالی شدن در زندگی مردم گسترده شده است.

علی اشرف صندوق آبادی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۳۷۰ شعبه انجمن در سراسر کشور وجود دارد و هنرجویان و اساتید زیادی در این مراکز فعالیت دارند.

وی با اشاره به اینکه ۶۰ درصد علاقه مندان به خوشنویسی در سطح کشور را بانوان تشکیل می دهند خاطر نشان کرد: این قشر محور خانواده ها بوده و می تواند به رشد این هنر کمک کنند.

به گفته نایب رئیس انجمن خوشنویسان ایران، کاربردی شدن خوشنویسی باعث شده هم اینک دوران طلایی این هنر را نظاره گر باشیم.

همچنین رئیس ایکوم ایران(موزه ها) در این مراسم با بیان اینکه خط رابط ویژه حال و گذشته است گفت: تغییرات در زمان به سرعت رخ می دهد که این موضوع بهترین گسست حال و گذشته را نمایان می کند.

احمد محیط طباطبائی افزود: ایران با حفظ خط خود توانسته زمینه حفظ هزاران ساله سرمایه خود را به ارمغان آورد.

بر این اساس در چهارمین روز شانزدهمین نشست کمیته جهانی حفاظت از میراث فرهنگی ناملموس(۲۵ آذرماه) که در محل یونسکو در پاریس و به صورت آنلاین برگزار شد، پرونده برنامه ملی پاسداری از هنر سنتی خوشنویسی در ایران مورد بررسی قرار گرفت و به عنوان هفدهمین اثر میراث ناملموس ایران در فهرست جهانی یونسکو ثبت شد.

سیمین دانشور و همسرش جلال آل‌احمد، ۲ نویسنده و مترجم ایرانی بودند که آثار زیادی از آن ها به جای مانده است و موزه آنها در واقع خانه شخصی این زوج بوده که به دست جلال آل‌احمد و هنگامی که همسرش سیمین در حال تحصیل در رشته زیباشناسی دانشگاه استنفورد بوده، ساخته شده است.

در سال ۱۳۳۰، جلال آل احمد تصمیم می گیرد تا خانه ای مسکونی در زمینی که مدت ها قبل در اراضی شمیرانات خریداری کرده بود را بسازد و به همراه همسرش، در آن ساکن شوند.

این خانه موزه در منطقه دزاشیب که توسط شهرداری تهران بازسازی و احیا شده محلی برای پذیرای دوستداران فرهنگ و هنر ایران اسلامی است.

برچسب‌ها انجمن خوشنویسان ایران شهرداری تهران میراث فرهنگی خوشنویسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انجمن خوشنویسان ایران شهرداری تهران میراث فرهنگی انجمن خوشنویسان ایران شهرداری تهران میراث فرهنگی خوشنویسی خانه موزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۳۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله به کنیسه‌ای در پایتخت لهستان با ۳ بمب آتش‌زا

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه تلویزیونی الجزیره هم اکنون با انتشار خبری فوری به نقل از خبرگزاری رویترز از وقوع یک حادثه امنیتی در شهر ورشو واقع در لهستان خبر داد.

بر اساس اعلام این شبکه تلویزیونی، یک فرد ناشناس ۳ ماده آتش زایی را به سوی یک کنیسه متعلق به یهودیان پرتاب کرد.

ادامه دارد ...

کد خبر 6094472

دیگر خبرها

  • گشایش نمایشگاه مشق همدلی در قم
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • تعطیلی بناهای تاریخی استان در نیمه اردیبهشت
  • حمله به کنیسه‌ای در پایتخت لهستان با ۳ بمب آتش‌زا
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • خانه موزه‌ای در تهران که نماد عقل و عشق است
  • محل خانه‌های یک میلیاردی تهران لو رفت!
  • (تصاویر) خانه موزه شهید مطهری
  • احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی
  • گرامیداشت سالروز تولد سیمین دانشور برگزار شد