Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ نخستین موزه فرهنگ اسلامی به نام «حلیفا آلتای» هفته گذشته به مناسبت عید قربان در مسجد مرکزی استان «قزاقستان شرقی» افتتاح شد و در آن آثار گوناگونی نگهداری می‌شود.

این موزه در کنار تاریخ اسلام، سنت و آداب و رسوم ملت قزاقستان را معرفی می‌کند و در آن نسخه الکترونیکی قرآن به زبان‌های قزاقی، عربی، انگلیسی و روسی قابل دسترس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به اعلام رایزنی فرهنگی ایران در قزاقستان؛ دانیال احمد‌اف، استاندار قزاقستان شرقی با معرفی این موزه در صفحه فیس بوک خود نوشت: این موزه چند بخش از جمله بخش مربوط به پیدایش و ترویج اسلام در سرزمین قزاق‌ها و بخش اسلام امروز را دارد و در آن کتاب‌هایی با قدمت صد و دویست ساله دریافت‌شده از دانشگاه کمبریج انگلستان و ترکیه از جمله نسخه خطی دیوان «حکمت» احمد یسوی(متصوف و شاعر ترک و بنیانگذار طریقت یسویه) و داستان اغوزنامه(دَه دَه قورقود)، در معرض دید مردم قرار گرفته است.

وی همچنین اضافه کرد: ماکت‌های کعبه و شهر قدیمی «آتلاخ» قزاقستان نیز در موزه فرهنگ اسلامی در قزاقستان شرقی به نمایش گذاشته شده است.

 

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قرآن دیجیتال موزه قزاقستان قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۸۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، محمدعلی اسکندری سفیر جمهوری اسلامی ایران در تاشکند در این دیدار گفت: جمهوری اسلامی ایران تردیدی در صیانت از ارزش های اسلامی نداشته و ایثارگرانه در خط مقدم دفاع از اسلام و مسلمانان بوده است.

وی افزود: فتنه انگیزی، اختلاف افکنی و انشقاق در جهان اسلام، از برنامه های راهبردی آمریکا و اسرائیل بوده و آنها هیچ وقت خیرخواه ملت های مسلمان نبوده و نخواهند بود. حال آنکه تقریب مذاهب، همواره با جدیت توسط جمهوری اسلامی ایران، پیگیری و اجرایی شده است.

نورالدین خالق نظراف مفتی اعظم ازبکستان نیز ضمن مثبت ارزیابی کردن روند مناسبات دوجانبه میانه در تمامی زمینه ها گفت: دین، فرهنگ و اشتراکات ازبکستان و ایران، عاملی مهم برای تعمیق مناسبات دو طرف است.

وی افزود: با توجه به توانمندی های جمهوری اسلامی ایران در حوزه نسخ خطی زبان فارسی، از همکاری در زمینه تحقیقات قرآنی و نسخ خطی قرآنی استقبال می کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در زندگی قرآنی، گمراهی راه ندارد
  • بزرگترین حامی حقوق زن اسلام است
  • معرفی رئیس تبلیغات اسلامی جغتای
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته