Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران، محسن هاشمی اظهار کرد: مرمت و احیای خانه های مشاهیر ادبی و هنری منجر به تقویت پایه های فرهنگی کشور می شود.
وی گفت: باز زنده سازی خانه مشاهیر ضمن توسعه زیرساخت های فرهنگی، پایتخت را به شهر هویت بخش با فرهنگ و هنر اصیل ایرانی تبدیل می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هاشمی با بیان اینکه مراکز فرهنگی از جمله بناهای مهم در معماری و طراحی شهری محسوب می شوند، افزود: هویت و عصاره شهر را می توان در ساختار و معماری فضاها و ابنیه های فرهنگی جست و جو کرد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران، فضاهای فرهنگی را در اعمال و رفتار انسان و ایجاد هویت در شهروندان بسیار تاثیرگذار دانست و گفت: نمادها و نشانه های شهری صرفا نه برای زیباسازی شهر، بلکه در فرآیند فرهنگسازی و ایجاد حس تعلق در شهروندان نقش آفرینی می کنند.
وی با اشاره به تاثیرات فضاهای فرهنگی در ایجاد رابطه بین هنر، هنرمند و مردم در حوزه های هنری و فرهنگی خاطرنشان کرد: مراکز فرهنگی و هنری زمینه را برای بروز خلاقیت های هنرمندان و ایجاد انگیزه برای عموم مردم جهت انجام فعالیت های هنری فراهم می کند.
هاشمی با تاکید بر اینکه فضاهای مناسب فرهنگی به عنوان نماد رشد فرهنگی اجتماعی شهر محسوب می شوند، گفت: در این میان تبدیل خانه شخصیت های تاثیرگذار به موزه منجر به بازگشت هویت تاریخی، فرهنگی و اجتماعی به شهر می شود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران معتقد است؛ فضاهای فرهنگی شهری مانند سینماها، تئاترها، بوستان ها، مطبوعات، فرهنگسراها، کتابخانه ها، موزه ها و خانه موزه ها هدایت کننده و شکل دهنده رفتارها و کنش های اجتماعی شهروندان محسوب می شوند و از طریق این مراکز فرهنگی و استفاده بهینه از آنها می توان برخی ناهنجاری های اجتماعی مانند رعایت نکردن قوانین رانندگی را اصلاح کرد.
بر اساس این گزارش، خانه جلال آل احمد و سیمین دانشور با مساحت 420 مترمربع و زیربنای حدود 250 مترمربع، شامل 2 طبقه در منطقه یک شهرداری تهران، در فاصله کمی از میدان قدس، خیابان دزاشیب، بن بست ارض واقع شده است.
این خانه سال 1393 توسط شهرداری تهران خریداری شد و به همت شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران در حال مرمت و بازسازی است.
خانه جلال آل احمد و سیمین دانشور سال 83 با شماره 11466 در فهرست میراث ملی ثبت شده است.
این خانه در برگیرنده تمامی آثار پژوهشی و تحقیقاتی، یادمان ها، هدایا، دست نوشته ها، کتب و مجلات، تصاویر و فیلم ها و گفت و گوها و دیگر آثار مادی و معنوی مرتبط با جلال آل احمد و سیمین دانشور است که توسط تیم های تحقیقاتی، ادیبان، فرهیختگان، دانشمندان، نزدیکان، آشنایان و دوستان این 2 نویسنده در اختیار این مجموعه قرار گرفته تا به صورت یکپارچه، منسجم و متمرکز، امکانات وسیعی را برای آشنایی، شناخت شخصیت و دیدگاه های جلال آل احمد و سیمین دانشور به پویشگران ادبی، علمی و بازدیدکنندگان عمومی و علاقه مند ارائه کند.
شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران طی یک دهه اخیر پروژه های شاخص فرهنگی از جمله باغ کتاب تهران، مسجد 72 تن، باغ موزه دفاع مقدس، باغ موزه قصر، سراسرنمای مقاومت (پانورامای دفاع مقدس)، پردیس تئاتر تهران، پردیس سینمایی ملت، پردیس سینمایی تماشا، پردیس آزادی، خانه موزه انتظامی، خانه موزه های آیت الله شهیدبهشتی، آیت الله شهیدمطهری و موزه علوم و نجوم دارآباد را ساخته و در اختیار شهروندان تهرانی قرار داده است.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
تنظیم کننده: معصومه جوان معبودی**انتشار: محمد آجورلو
تهرام/7245//1348

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۷۸۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده اساس هویت و تربیت انسان‌ها را شکل می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در مراسم افتتاح دانشکده علوم خانواده در دانشگاه تهران ضمن عرض تبریک به مناسبت روز معلم و گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری بیان کرد: ایشان معلمی را به معنای کامل به ما شناساند، و ما مدیون اندیشه ایشان و سبک آموزشی و پرورشی شأن هستیم.

معاون رئیس جمهور همچنین ضمن ابراز خوشحالی از افتتاح دانشکده علوم خانواده در دانشگاه تهران در روز معلم، ابراز امیدواری کردند این اقدام از لحاظ علمی، فنی و تکنولوژی در حدی باشد، که بتواند به عنوان الگو به جهان ارائه شود.

وی افزود: حرکت غرب در سه حیطه نفی جنسیت، خانواده‌های تک والدی و به رسمیت شناختن خانواده‌های انحرافی و همجنس به خانواده صدمه می‌زند و ما وظیفه داریم مبانی و زیرساخت‌های لازم را برای شناساندن خانواده فطری که اساس هویت و تربیت انسان‌ها را شکل می‌دهد، با شیوه‌های علمی تبیین کنیم و بتوانیم آنچه را که در فرهنگ و مکتبمان موجب حفظ هویت و اصالت خانواده می‌شود داریم معرفی کنیم.

خزعلی در ادامه سخنان خود گفت: امیدواریم دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه مادر مرکزیت و محوریت داشته باشد و از ظرفیت علمی سایر دانشگاه‌ها، مراکز علمی، اندیشکده‌ها و پژوهشکده‌ها برای پژوهش، پشتیبانی و تعمیق مطالعات خانواده بهره ببرد.

در پایان رئیس دانشگاه تهران از ایشان خواست که به عنوان استاد وابسته و عضو هیأت جذب در دانشکده همکاری کند ولی خزعلی این امر را قبول نکرد و عنوان داشت: که مسؤولیتی که نتوانم برای آن وقت گذاری لازم را داشته باشم نمی‌پذیرم.

کد خبر 6094640

دیگر خبرها

  • خانواده اساس هویت و تربیت انسان‌ها را شکل می‌دهد
  • خانه موزه‌ای در تهران که نماد عقل و عشق است
  • مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • بازداشت کلاهبردار اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری تعیین کنند
  • گرامیداشت سالروز تولد سیمین دانشور برگزار شد