Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای اسلامی شهر تهران گفت: مرمت و احیای خانه های مشاهیر ادبی و هنری نشان دهنده توجه به فرهنگ و هنر اصیل ایرانی است.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روابط عمومی شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران، حسن خلیل آبادی ضمن دفاع از مرمت و احیای خانه جلال آل احمد و سیمین دانشور اظهار کرد: مرمت و احیای خانه های مشاهیر ادبی و هنری به تقویت پایه های فرهنگی کشور بسیار کمک می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه احیا و باز زنده سازی خانه مشاهیر و نخبگان بسیار ارزشمند و پسندیده است، افزود: این اقدام تهران را به پایتخت فرهنگی قابل توجه تبدیل کرده و هویت فرهنگی ما را تقویت خواهد کرد.
رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه در مرمت و احیای خانه بزرگان ادبی و هنری کشور باید اصالت بنا حفظ شود، گفت: در کنار مرمت و باز زنده سازی خانه مشاهیر باید در نگهداری و توسعه اندیشه آنان نیز گام برداریم.
خلیل آبادی یکی از وظایف مدیریت شهری را حفظ هویت شهری و تاریخی عنوان کرد و افزود: میراث فرهنگی پایه های تمدنی ما را تشکیل می دهند و باید با حفظ ابنیه ها و بناهای تاریخی فرهنگ اصلی خود را به خوبی حفظ کنیم.
به گفته وی، حفظ هویت تاریخی و فرهنگی و توسعه آن در راستای وظایف فرهنگی و اجتماعی مدیریت شهری به شمار می آید.
خلیل آبادی با اشاره به اینکه توجه به نویسندگان، هنرمندان و بزرگان عرصه ادب و هنر کشور اهمیت زیادی در تقویت پایه های فرهنگ ملی دارد، اظهار کرد:‌ نویسندگان و هنرمندان به‌ عنوان بخشی از مالکان فکری جامعه نیازمند توجه بیشتری هستند، بنابراین ترویج اندیشه های نخبگان کشور منشا اثرگذاری در عرصه های مختلف فرهنگی اجتماعی در جامعه خواهد بود.
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: زنده نگه داشتن وجوه تاریخی زندگی نویسندگان و هنرمندان به ارتقای سطح ذائقه هنری و فرهنگی شهروندان بسیار کمک می کند و باید تلاش کنیم اصالت تاریخی و ساختار اولیه این خانه موزه ها تغییر نکند.
خلیل آبادی با اشاره به ضرورت توسعه زیرساخت های فرهنگی در پایتخت افزود: در کنار توسعه زیرساخت های فرهنگی باید نسبت به پیوست های فرهنگی و جانمایی فضاهای فرهنگی نیز اقدام های لازم صورت گیرد.
بر اساس این گزارش، خانه جلال آل احمد و سیمین دانشور با مساحت 420 مترمربع و زیربنای حدود 250 مترمربع، شامل 2 طبقه در منطقه یک شهرداری تهران، در فاصله کمی از میدان قدس، خیابان دزاشیب، بن بست ارض واقع شده است.
این خانه سال 1393 توسط شهرداری تهران خریداری شد و به همت شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران در حال مرمت و بازسازی است.
خانه جلال آل احمد و سیمین دانشور سال 83 با شماره 11466 در فهرست میراث ملی ثبت شده است.
این خانه در برگیرنده تمامی آثار پژوهشی و تحقیقاتی، یادمان ها، هدایا، دست نوشته ها، کتب و مجلات، تصاویر و فیلم ها و گفت و گوها و دیگر آثار مادی و معنوی مرتبط با جلال آل احمد و سیمین دانشور است که توسط تیم های تحقیقاتی، ادیبان، فرهیختگان، دانشمندان، نزدیکان، آشنایان و دوستان این 2 نویسنده در اختیار این مجموعه قرار گرفته تا به صورت یکپارچه، منسجم و متمرکز، امکانات وسیعی را برای آشنایی، شناخت شخصیت و دیدگاه های جلال آل احمد و سیمین دانشور به پویشگران ادبی، علمی و بازدیدکنندگان عمومی و علاقه مند ارائه کند.
شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران طی یک دهه اخیر پروژه های شاخص فرهنگی از جمله باغ کتاب تهران، مسجد 72 تن، باغ موزه دفاع مقدس، باغ موزه قصر، سراسرنمای مقاومت (پانورامای دفاع مقدس)، پردیس تئاتر تهران، پردیس سینمایی ملت، پردیس سینمایی تماشا، پردیس آزادی، خانه موزه انتظامی، خانه موزه های آیت الله شهیدبهشتی، آیت الله شهیدمطهری و موزه علوم و نجوم دارآباد را ساخته و در اختیار شهروندان تهرانی قرار داده است.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
تنظیم کننده: معصومه جوان معبودی**انتشار: محمد آجورلو
تهرام/7245//1348

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۳۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید بلیت موزه‌های مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران اینترنتی شد

بازدیدکنندگان برای بازدید از موزه‌های مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران می‌توانند از امروز به شکل اینترنتی بلیت موزه‌ها را تهیه کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران اعلام کرد:  با توجه به استقبال و حضور پرشمار گردشگران از مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران، به ویژه در ایام آخر هفته و تعطیلات رسمی با هدف تسهیل تهیه بلیت، گردشگران می‌توانند از طریق سایت‌ها یا اپلیکیشن‌های آپ، تاپ، تفریحاتی و علاءالدین تراول اقدام به خرید اینترنتی بلیت موزه‌ها کنند. 

بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلمان و استادان دانشگاه

بلیت موزه‌های مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران از روز سه‌شنبه 11 اردیبهشت ماه  در دسترس بازدیدکنندگان قرار گرفت تا دیگر صف‌های طولانی شکل نگیرد.

یکی از ویژگی‌های خرید بلیت به شکل اینترنتی اطلاع از تعطیلی موزه‌ها هنگام خرید است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • خرید بلیت موزه‌های مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران اینترنتی شد
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • وزیر فرهنگ: در خلیج فارس همه منابع غنی انرژی را داریم
  • احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی
  • گرامیداشت سالروز تولد سیمین دانشور برگزار شد